Hvorfor skal jeg betale for software vedligehold, når nu jeg har købt min licens?

Det er et spørgsmål vi ofte får stillet af kunderne, og det vil vi forsøge at svare på her. 

Som ansvarlig leverandør af Microsoft Dynamics NAV, så anbefaler vi altid vores kunder at have software vedligehold. Grunden til at vi altid anbefaler dette, er at vi som leverandør ikke har adgang til den nyeste software, og dermed ikke kan installere den i din løsning. Når du bestiller os til at lave service på din installation, kan vi ikke garantere at din løsning er up-to-date, og at alle kendte sikkerhedshuller, funktioner og lovmæssige tilrettelser er implementeret når vi er færdige, jo mindre du har abonnement hos Microsoft. 

Der findes også andre grunde til at vælge at have en aftale, da aftalen også giver dig nogle helt klare fordele som kunde:

 

  • Du har altid adgang til nyeste version, og kan opgradere til næste version, uden at skulle betale yderligere licens til Microsoft, da det er en del af din aftale.
  • Microsoft låser prisen på dine licenser fast, så du stadigvæk kan få nye licenser til den originale pris, selvom den officielle pris er steget i mellemtiden.
  • Både dig selv og din Dynamics partner kan få support på dit produkt ved Microsoft, så du er sikret hjælp hvis der skulle være noget i din installation, der ikke kører som det skal.
  • Du får adgang til CustomerSource, som er din adgang til gratis online kurser, licensoversigter, materiale, support fra Microsoft og meget andet.

 

CustomerSource er desværre ikke særligt kendt blandt Dynamics NAV kunder, men Vision Data vil opfordre alle med software vedligehold, at få tilmeldt sig denne del af aftalen, og aktivt begynde at bruge det. Hvis du har nystartede medarbejdere, eller folk i organisationen der trænger til at få frisket Microsoft Dynamics NAV op, så kan du som administrator bare oprette dem i CustomerSource, og derefter lade dem gennemgå det E-learning der er behov. 

Det er også på CustomerSource du finder de seneste nyheder om din Microsoft Dynamics NAV, og finder svar på alt omkring dine licenser.

Du kan logge på CustomerSource her.