Samarbejdspartnere

Hos Vision Data ønsker vi at skabe og fastholde langvarige og produktive relationer med partnere, som vi i samarbejde med kan skabe gode resultater for vores kunder. Vi er løbende i kontakt med vores nuværende partnere for på den måde at udveksle viden og have fingeren på pulsen omkring hvad der sker i vores omgivelser. Vi tror at dette kan skabe nogle flere effektive arbejdsprocesser, ikke bare for os, men også vores partnere. Dette skaber et grundlag for et bedre produkt og service, som vi og vores partnere kan tilbyde vores kunder.

Vi er altid interesseret i produktive relationer, så du er meget velkommen til at besøge følgende link hvis du vil vide mere: Partner muligheder

Microsoft

Vision Data er certificeret Microsoft partner og har dermed rettigheder til rådgivning og implementering af ERP-systemet Microsoft Dynamics NAV. Systemet leveres som standardløsning af Microsoft, hvorefter vi yderligere udvikler tilretninger og tillægsmoduler til systemet så vores kunder kan få endnu mere ud af Dynamics NAV. Alle vores tilretninger og tillægsmoduler er fuldt integreret med Dynamics NAV, og vi opdaterer og fortsætter udviklingen af disse løbende, så vores kunder altid oplever den bedste teknologi, service og muligheder. Du kan evt. læse mere om vores produkter under fanen: 'Løsninger'

Microsoft dynamics nav

SimPlanner

Vision Data har siden 2014 arbejdet sammen med SimPlanner om flere projekter med stor succes. SimPlanner udvikler branchespecifikke softwareløsninger til planlægnings- og ressourcestyring. Klik på logoet nedenfor for at lære mere om SimPlanner og deres produkter:

simplanner logo

 

Lessor

Vision Data samarbejder med Lessor omkring lønsystemer i Dynamics NAV. Lessor leverer effektive og fleksible IT-løsninger til håndtering af Løn, Tid, HR og Vagtplan til alle størrelser virksomheder. Over 27.000 danske og 1.500 internationale virksomheder benytter sig idag af Lessors løsninger.  

lessor

Continia

Vision Data benytter sig af og samarbejder med Continia ifm. betalingsløsninger. Continia udvikler og sælger integrerede betalingsløsninger til Microsoft Dynamics NAV. Disse løsninger gør det bla. muligt at foretage bankbetalinger direkte fra økonomisystemer. 

 

Delfi Technologies

Vision Data benytter sig af håndterminaler fra Delfi Technologies. Delfi Technologies arbejder inden for datafangst, stregkode udstyr, Point-of-Sale udstyr, support samt udvikling af software applikationer til disse forretningsområder. Virksomheden er specialist i levering af hardware og software til stregkode-løsninger i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Færøerne, Tyskland og Grønland.

Delfi

 

LindnerIT

Vision Data samarbejder med LindnerIT omkring IT-løsninger. LindnerIT tilbyder bla. rådgivning, drift, backup, support og løsninger inden for IT og service. 

Lindner IT