Kunder

 

 


                                                               

A-Consult 

A-CONSULT er førende udbyder af betontanke til bred anvendelse inden for landbrug, miljø- & energi-sektoren. Siden 1986 har A-Consult leveret mere end 7.500 tanke i ind- og udland, og har herigennem opnået en stor erfaring med design og opførelse af tankkonstruktioner med lang levetid og minimalt krav til senere vedligehold.

www.aconsult.dk

 

 


Actionsportgames

Acrtionsportsgames er en af verdens førende producenter og leverandører af våben replikaer og tilbehør inden for
Airsoft guns, luftpistoler og CO2 pistoler. Sortimentet består af 1:1 licenserede replikaer udført som elektriske, gas/CO2 drevne og fjederdrevne våben samt tilbehør til hobby, action, sport og underholdning.

www.actionsportgames.com

 

 

 

Airmaster

Airmaster tilbyder et bredt sortiment af decentrale ventilationsanlæg, hvor dyre og energikrævende kanalføringer er erstattet med energieffektive og fleksible helhedsløsninger, uden unødig energiforbrug. Airmaster samarbejder med universiteter omkring ny teknologi, herunder Aalborg Universitet og Danmarks Tekniske Universitet.

www.airmaster.dk

 

 

Danotek

Danotek er en vækstvirksomhed indenfor elektronik udvikling og produktion. Virksomheden designer elektronik og er en stærk partner indenfor prototype opbygning og produktion af små og mellemstore serier. Danotek tilbyder SMD og leaded montage, box build, test og indstøbning.

www.danotek.dk

 


ENKOTEC

ENKOTEC er et aktieselskab stiftet i 1981 og ejet af Bikubenfonden. Virksomhedens mission er at skabe innovative og produktive løsninger til trådindustrien. ENKOTEC udvikler, producerer og sælger avancerede maskiner til masseproduktion af præcisionssøm. ENKOTEC har kunder i hele verden og er markedsledende.

www.enkotec.com

 

 

C. Flauenskjold A/S

C. Flauenskjold A/S er familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1960. C. Flauenskjold er i dag en landsdækkende handelsvirksomhed, som specialiserer sig i engroshandel med lak, maling, tapet, gulvbelægning mv. og opererer inden for 2 fagområder: Industri (auto, metal og træ) og Detail (farvehandlere og byggemarkeder).

www.flauenskjold.dk

 

 

Lene Bjerre Design

Lene Bjerre Design er en af Danmarks førende virksomheder inden for bolig- og livsstilprodukter og har fra sit hjemsted ved Limfjorden skabt og markedsført enestående produkter af høj kvalitet til boligindretningen gennem mere end 40 år. Med Lene Bjerre unikke skandinaviske stil opnår man en personlig atmosfære i hjemmet.

www.lenebjerre.com

 

 

Krogh Andersen A/S

Krogh Andersen er Nordjyllands førende skiltevirksomhed, med egen produktion af skilte, storformatprint og serigrafi. Med mere end 50 års erfaring, dækker kompetencerne facadeskiltning, skiltning ude og inde, biler, lastbiler, busser, trailere og lignende, samt gulv-, væg- og rudedekoration. Derudover løses også special opgaver, rådgivning og grafisk design. 

http://www.krogh-andersen.dk/

 


 

Nuus Forlag

Nucleus Forlag er stiftet i 1977. Forlaget udgiver læremidler til biologi og bioteknologi til gymnasiet, hf og htx. Desuden har forlaget titler til sygeplejerskeuddannelsen og laborantuddannelsen.

www.nucleus.dk

 

PRAXIS

Siden 1900 har PRAXIS (tidligere Erhvervsskolernes Forlag) udgivet og produceret læremidler, fagstof og digitale løsninger i høj kvalitet til erhvervsuddannelser, gymnasiale uddannelser, videregående uddannelser, efteruddannelser og det private marked i form af papirbøger, e-bøger og webbøger som apps, softwareløsninger, printløsninger og udviklingsprojekter.

www.praxis.dk


 

SANDER Design

SANDER Design leverer salgsdisplays, butiksinventer, POS materiale og andre salgsfremmende elementer i metal, træ og plast til butikkerne. Som eneste aktør på markedet tilbyder virksomheden en total entreprise fra ide og design til udvikling og produktion.

http://www.sander-design.dk/

 

 

Stadsing

Gennem mere end et halvt århundrede har Stadsing A/S leveret alt til rengøring og hygiejneprodukter. I dag leverer og rådgiver Stadsing i alle former for rengøring til både offentlige institutioner og private virksomheder. Derudover eksporterer Stadsing til mere end 28 lande verden over.

www.stadsing.dk

 

 

Syddansk Universitet. Biomedicinsk Laboratorium

Biomedicinsk Laboratorium er den centrale dyreforsøgsfacilitet for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Det Naturvidenskabelige Fakultet og Odense Universitetshospital. Biomedicinsk Laboratorium udfører arbejde for Syddansk Universitet, Odense Universitetshospital og sygehuse i Region Syddanmark.

www.sdu.dk/om_sdu/institutter_centre/biolab_biomedicinsk_laboratorium

 

Tylstrup kager

Tylstrup Kager A/S er et datterselskab og brand af Danish Speciality Foods ApS, som producerer klassiske småkager bagt med smør eller margarine, chokolademarengs og sukkerfri småkager, også sæsonvarerne kammerjunkere, pebernødder og brunkager. Tylstrup Kagers historie går tilbage til 1965, hvor de første småkager blev bagt i Tylstrup.

www.tylstrupkager.dk

 

 

 

Ziemann Holvrieka

Ziemann Holvrieka Danmark er en del af den internationale CIMC Enric Tank and Process gruppe der har produktions-faciliteter i Holland, Belgien, Tyskland, Kina og Danmark, og er blandt verdens førende bryggeri producenter inden for projektering og produktion af beholdere, tanke, procesudstyr og anlæg i rustfrit stål. Kunderne er at finde blandt verdens største bryggerier samt indenfor fødevare-, farmaceutiske- og kemiske industri.

www.holvrieka.com