Produktnyt fra Vision Data

 

Demo ERP system

 

”I forbindelse med skift af ERP system, kan det være kompliceret at overskue processen, stille de rigtige spørgsmål, og få defineret de kravspecifikationer på den mest hensigtsmæssige måde.”

 

Derfor tilbyder Vision data en løsning, som gør det muligt at teste Microsofts Dynamics NAV ERP løsning i lille format.

Dette fungerer ved, Vision data stiller en server indeholdende NAV 2015 til rådighed for dig i en periode af en måned. Denne server indeholder et komplet testmiljø af Dynamics NAV 2015, hvor der er mulighed for at koble 5 interne brugere i virksomheden på.

En bruger i virksomheden kan således have adgang til sit eget ERP system, men herudover også adgang til Dynamics NAV 2015. Herved kan en bruger udføre en opgave i sit eget ERP system, og derefter teste hvordan en tilsvarende funktion fungerer i NAV 2015. 

Eksempelvis kan man oprette en salgsordre i sit eget system og derefter se hvordan det fungerer i NAV 2015. Dette vil efterfølgende sikre en mere strømlinet implementering af NAV 2015.

 

Indhold:

  • Vision Data installerer en server hos virksomheden med Dynamics NAV 2015 inklusiv dokumentstyring.
  • Klienten installeres på op til 5 arbejdspladser i netværket
  • Vi gennemfører instruktion og gennemgang af NAV 2015 hos virksomheden
  • Installationen stilles til rådighed i 1 måned, hvor man kan afprøve alle funktioner i en demodatabase

 

Pris: 15.000,- ekskl. moms

 

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., for at høre nærmere om Starter pack, Extended pack, vores løsninger eller generelle spørgsmål til Dynamics NAV.